lamqta.comОвен  До такава степен жадувате да пътешествате, че само ако

...
lamqta.comОвен  До такава степен жадувате да пътешествате, че само ако
Коментари Харесай

Успешен петък за няколко зодии

lamqta.com

Овен 
До такава степен жадувате да пътешествате, че единствено в случай че можехте, към този момент бихте се промъквали къ Аерогарата, стискайки документите си в ръка. Въпреки това преимущество безусловно ще има възприятието Ви за отговорност. При това състояние дребното, което бихте могли да извършите е, да поглезите себе си с компанията на новият другоземен прочут.  

  ``
реклама
Телец
Съсредоточавайки се върху решаването на финансови въпроси, Телците ще намерят метод доста да подобрят своето състояние. Но парите не са всичко, за което би трябвало да помислите в този момент. Не по-малко внимание заслужават персоналните връзки: в тях се набелязват промени, за които сте длъжни да се подготвите.Заслужава си също да си помислите, какви са Вашите професионални вероятности, защото през днешния ден ще имате действителна опция да ги оцените. Разбирайки какво Ви пречи да извършите кариера, евентуално ще намерите метод да отстраните това досадно затруднение. 

Близнаци
Взаимното разположение на звездите и Луната ще доведат до това, че рибките в аквариума и папагалчето от клетката, ще изпитват остра потребност от Вашата настойчивост и грижа. По тази причина е най-добре да оставите отдалеченото и да отделите част от драгоценното си време на тези дребни животинки и настроението Ви ще се усъвършенства, и времето ще прекарате потребно. 

Рак
За Вас този ден ще бъде доста сполучлив, и то - във финансово отношение. Възможно е повишение на заплатата, или поява на спомагателен източник на приходи, а не са изключени и преференциални покупко-продажби. Ако се занимавате с бизнес, ще изпреварвате съперници и бързо ще намирате излаз от комплицирани обстановки. Ще Ви радва общуването с околните: връзките остават все по този начин хармонични, а може и да стигнете до цялостно взаимно схващане. Новите запознанства, за жалост, няма да оправдаят упованията, защото ще се срещнете с безинтересни хора.

Лъв
Ако някой изобщо може да бъде наименуван убеден в себе си човек, това сте Вие. Може би напоследък Ви се е иоскало нещо да измененията, и през днешния ден това предпочитание ще избухне с цялостна мощ. Тогава за какво да се сдържате? Вие чудесно знаете пред кого и като какъв желаете да се визиите. Това са първата и последната крачка. Всичко, което остава за Вас е, да запълните пространството сред тях. Разбира се, това е по-лесно да се каже, в сравнение с да се направи и затова ще имате съображение да сте извънредно горди със себе си.

Дева
Не се стеснявайте да подхождате креативен към предоставените Ви задания, както и да проявявате дадените Ви от природата гении и качества. Постарайте се да употребявате оптимално всички благоприятни условия, които в този момент Ви дава небето. Ако сухия, настоятелен и формален жанр на другарство не води до стремежи резултат, потърсете различен метод. Това е положително време за любовни контакти. Ако децата Ви демонстрират непокорство, като начало потърсете съответната причина за техния дебелоглав. Напълно евентуално е, те да имат лични проекти, които напълно да не съответстват с Вашите.

Везни
Много обичате да балансирате по острието на бръснача. Днес за това няма да има каквато и да било нужда, и по тази причина слизайте. Като цяло денят дава обещание да е спокоен и да не е претрупан със събития. Душата Ви би трябвало да бъде сгрята от осъзнаването на личната си нужност и незаменимост. Какво още Ви трябвя, с цел да сте щастливи?

Скорпион
Вие през днешния ден доста добре занетре какво може и какво не може. А от къде са се взели тези ограничавания, не знаете и Вие. Отгоре на всичко и всички Ваши тоднини са длъжни да го съблюдават, с цел да не се натъкнат на Вашия правоверен яд. Май е много комплицирано да предстоящ недопечен пазител на правдата?...

Стрелец
Този ден дава обещание да бъде много под напрежение. Ако все- отново съумеете да отделите няколко минути, с цел да извършите някому комплимент, може да смятате, че днешната Ви норма за персонален живот е към този момент изчерпана. Всичкото си останало време ще се наложи да разпределите за много на брой, по- малко сантиментални занимания.

Козирог
Събитията през този ден ще Ви разреши да покажете своите най-хубави страни. Хората, на които през днешния ден следва да се срещнат с Вас за първи път, вероятно ще бъдат очаровани и покорени. Но път Вие гледате на обкръжаващите Ви сериозно, и изобщо и нямате желание да ги дарите със своята благосклонност. По подобен метод точно Вашата позиция става спънка за нови запознанства и сантиментални увлечения..Променете я, и ще се открият нови благоприятни условия пред Вас. Значителна част от деня ще бъде отдадена на решавате на проблемите на Вашите близки. Благодарността за положените грижи ще бъде откровена и безгранична.

Водолей
Днес няма да имате цялостна автономия. В едно и също време ще сте подвластни както от реализация на личните проекти, по този начин и от волята на другите хора. Не е изключено да се наложи да се подчините на някакви справедливи условия, да вземем за пример на спуснато от горната страна предписание, или на някакъв закон. Възможни са проблеми със здравето, провокирани от някакви хронични или професионални болести. Ако решите да останете в сянка и да се спотайвате, това ще се получи, само че в следствие ще остане все същия минус - липса на независимост и самостоятелност.

Риби
Днес ще съумеете по-добре да контролирате своето време. В живота Ви стартира интервал на по-плътно и качествено другарство с обкръжаващия Ви свят, а това ще Ви донесе възприятие на задоволство. При това състояние ще можете съществено да се замислите за нещата, които Ви пречат. Обърнете внимание на това, по какъв начин се отнасят към Вас близките. Възможно е да намерите някои значими неща, които да Ви подскажат, по какъв начин може да намерите недостигащите детайли в главоблъсканицата.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР